Eg vil til Bergen, vil til Bergen med det samme…

Årets vertskap, Hordaland Fylkeskommune, og styret i Kommunik forbereder nå de siste detaljene før det braker løs i Bergen i morgen torsdag. Vi ønsker velkommen til registrering fra kl 09.30.

Litt om programmet

Oppdatert program finner du her: Sommersamling i kommunik 6.-7-september 2012 i Bergen

Vi holder til på Rica Hotel, Christiesgate 5-7, Bergen. Her løpet programmet torsdag fra kl 10 – 15.15. Så går vi sammen ned til TV2 hvor vi fortsetter programmet kl 16.

Avreise fra Rica Hotel til Ulriken kl 18.45. Her blir det treretters middag, mingling og nettverksbygging utover kvelden.

På fredag er det start kl 09 i konferansesalen på Rica Hotel. Her holder vi på frem til lunsj, ca kl 12.

Følg oss!

Vi oppfordrer deg som ikke kan komme til Bergen, om å følge oss her på nettsiden, Facebook eller Twitter for oppdateringer underveis. Vi oppfordrer alle deltakere om å dele inntrykk og lærdom aktivt på sosiale medier. Har du spørsmål vedrørende noe av dette, ta kontakt med Marit Svingen, tlf 93 43 66 58 eller marit.svingen@ntfk.no

Vi legger ut bilder på Flickr som er til fri benyttelse for pressen, medlemmer og andre partnere: http://www.flickr.com/photos/kommunik/

Facebook

Som medlem i Kommunik kan du be om tilgang til Faceboookgruppen vår. Du finner den ved å søke på «Kommunik». En av våre administratorer vil godkjenne deg.

Ny Twitter-konto

Kommunik har fått ny Twitter-konto. Følg KommunikNorge, og del gjerne dine inntrykk fra sommersamlinga på Twitter. Glem ikke hashtag for anlendingen, #sommersamling.

Følg oss, og se tvitring med #sommersamling:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: