Påmelding til VÅRSAMLING

Politikk og administrasjon

Programmet er klart, invitasjonene er sendt ut og du kan endelig melde deg på vårsamlingen. Tema for samlingen er «Politikk og administrasjon – sammen skaper vi omdømme».

HER MELDER DU DEG PÅ.

Vi har satt sammen et spennende program med fokus på samspillet mellom politikk og administrasjon, og hvordan dette påvirker arbeidshverdagen vår som kommunikasjonsrådgivere- og ledere.  Vi ønsker å få svar på en rekke spørsmål som er av stor betydning for kommunikasjonsmedarbeidere i kommuner og fylkeskommuner. Hvem har egentlig ansvaret for omdømmebygging? Hvilke rammebetingelser er tilstede for å arbeide strategisk på området, og hva legges i begrepet omdømme i kommunal- og fylkeskommunal sammeheng?

Hva er så politikk, og hva er synliggjøring av kommunens tjenester og oppgaver? Hvor sterkt, hvis overhodet, skal administrasjonen bidra til å fremme politikken? Skal vi som kommunikasjonsansvarlige være strategiske rådgivere både for politikere og administrasjonen?

 Se Invitasjon her.

Vårsamlingen finner sted den 11.april i KS sine lokaler i Munkedamsveien 3b i Oslo.

Deltakeravgiften er kr 450 for medlemmer og 650kr for ikke-medlemmer.  Du kan melde deg inn i Kommunik her: https://kommuniknorge.wordpress.com/bli-medlem-i-kommunik/

Påmeldingsfrist: Tirsdag 2. april

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: