Slik kommer du deg til Son

Son ligger i Vestby kommune, mellom Drøbak og Moss. Vestby ligger i gamle Akershus fylke, nå Viken,  cirka 40 min sør for Oslo.

Son ligger mellom Moss og Oslo i Vestby kommune

Med tog til Sonsveien stasjon

Skal du reise med tog frå Oslo,  skal du ta toget som går til Moss, det er et tog som går ofte.
Sonsveien stasjon er nærmest hotellet, men du kan også ta toget til Kambo (for flere avganger). Det er anbefalt å ta drosje det siste stykket til hotellet https://follotaxi.no/

Det er ca 4 km fra Sonsveien stasjon til Son Spa

Buss – direkte til/fra Gardermoen

Det går flybuss fra Oslo lufthavn, retning Fredrikstad. Du går av på Sonsveien (ved togstasjonen), som er et av de førsta stoppa. Bussen tar ca 1 time og 10 min. Du kan kjøpe billett på vy.no Merk at flybussen er en god del dyrere enn å ta tog.
Det er anbefalt å ta drosje det siste stykket til hotellet https://follotaxi.no/.

Bil – parkering og lading

Parkering i hotellets parkeringshus: Bilen registreres automatisk via skiltgjenkjennelse fra betalingssystemet Autopay når du kjører inn i parkeringshuset. Betaling av parkering gjøres enten via Easypark App eller på Autopay.io

Gratis parkering på Sonstranda parkering: Alternativ parkeringsplass med bedre plass,  ca 4 min gange fra hotellet. Merk at denne er kommunal og at parkering skjer på eget ansvar. P-en viser Sonstranda parkering. Hotellet har fire plasser for el-biler i garasjen og 4 fire Tesla-ladere samt en Porsche-lader ved inngangen til hotellet. Laderne i garasjen krever en type 2 kabel. Har du ikke en slik kabel, kan du låne dette på hotellet.

Sonstranda parkering er merka med «P». Son Spa er ved den rosa pila

Kommentarer er stengt.

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: