Presentasjoner fra vårsamlingen

Kommunikasjon som påvirkningsverktøy, klart språk og hvordan nå ut til barna var noen av temaene under Kommuniks vårsamling 4.april.

Nedenfor finner du presentasjonene.

Klart språk Kommunik 040417

Politiske beslutningsprosesser og kommunikasjon

Historiefortelling

Apper som NRK Super bruker og Kristin Granbos beskrivelse av dem:
Instagram kjenner vel de fleste, men her poster de nyheter.

Snapseed – veldig kjekt fotoredigeringsprogram som kan gjøre kjedelige bilder mer glossy, man kan endre kontrasten, fargene eller legge noe i ufokus etc. Bare å leke seg fram.

Phonto – det er her vi legger på tekst på bilder vi så legger inn i Instagram. Her finnes det utallige muligheter, men vi har valgt å lage oss en mal med oransje tekst som er vår identitet. Det ser ut til å være greit å være noenlunde konsekvente på det man legger ut (da vet folk hva/hvem man følger, man vet hva man får).

Later – her kan man legge opp poster på Instagram med tidspublisering. Altså kan man lage klar flere poster som det bare er å trykke publisér på når tiden er inne.

Layout – ja, bare en app for å legge flere bilder inn i ett. Vi bruker ikke det så mye, spesielt ikke nå når man også har muligheten til å legge flere bilder etter hverandre i en enkelt post på Instagram.

FiLMIC Pro – det er videoapp som optimaliserer videoopptakene dine. For filming altså. Vi filmer mer og mer med mobil, og denne gjør rett og slett opptakene dine bedre enn telefonens egne videomuligheter.

Falcon – dette er appen, men vi bruker Falcon på nett til moderering av poster på Instagram. Alle kommentarer som legges under våre poster og på våre kontoer havner her og vi kan renske opp, blokkere og svare brukerne.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: