Fire om sommersamlingen

20120908-202605.jpg

Guri Viken, Møre og Romsdal fylkeskommune
Kommunikasjonsrådgiver i samferdselsavdelinga

– Som nyansatt i det offentlige (begynte for en måned siden)har det vært både spennende og lærerikt å delta i Bergen. Her har jeg møtt kommunikasjonsarbeidere med et stort engasjement og med samme målsetting som jeg selv har – nemlig å styrke og profesjonalisere kommunikasjonsarbeidet i kommuner og fylkeskommuner. Vi har en vei å gå, og jeg har stor tro på at et forum som KOMMUNIK er avgjørende for å lykkes.

20120908-202702.jpg

Lilly Krogh-Nydal, Asker kommune
Informasjonsrådgiver i kommunalteknisk avdeling

– KOMMUNIK-samlingene er spisset inn mot vårt fagfelt og foredragene blir veldig konkrete og relatert til det vi jobber med. Vi som er her har mange av de samme utfordringene og kan dra veksler på hverandre og dele erfaringer og kunnskap. Det er ofte få kommunikasjonsarbeidere i kommunene, men her får vi et nettverk. KOMMUNIK er gode til å hente inn foredragsholdere på høyt nivå, og denne samlingen gir inspirasjon til å tenke nye tanker. Jeg gleder meg allerede til neste år.

20120908-202803.jpg

Svein Buer, Aust Agder fylkeskommune
Kommunikasjonsrådgiver

– Hovedinntrykket mitt er at samlingen har vært veldig bra og veldig variert. Da jeg fikk invitasjonen virket det som om temaet var noe vi kommunikatører burde kunne noe om, men jeg fikk mange nye innspill fra foredragsholderne. Jeg er imponert over engasjementet og kunnskapsnivået blant deltakerne, og samlingen var givende både faglig og sosialt. Dette var min første KOMMUNIK-samling, og nå har jeg fått et nettverk og lært mye av de andre på samlingen.

20120908-202859.jpg

Tora Klevås, Hvaler kommune
Kommunikasjonsrådgiver

– Jeg hadde ikke hørt om KOMMUNIK før i vinter da jeg var på min første KOMMUNIK-samling i Oslo. Den handlet om krisekommunikasjon. Og da MÅTTE jeg hit til Bergen også. Jeg trodde det nesten ikke kunne bli bedre enn i Oslo, men dette har vært veldig bra og veldig lærerikt! Det er også nyttig å knytte kontakter, særlig fordi jeg er alene om kommunikasjonsarbeidet i en liten kommune, og fordi jeg er fersk i det offentlige. Det blir moro å arrangere neste sommersamling hos oss i Fredrikstad og Hvaler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: